Corona voorbij en het nieuwe nu

Even een vluchtige kijk op de huidige situatie en een terugblik.

Het lijkt erop dat Corona voorbij is. Iedereen heeft het gehad, is ingeënt of heeft het niet overleefd. Mensen die het bewust of onbewust hebben gehad kunnen nog behoorlijk wat problemen ervaren. Die problemen kunnen een behoorlijke impact hebben op het sociale en arbeidsleven.

Voor iedereen die hiermee kampt: Sterkte en kijk of het leven een andere wending (deels andere invulling) kan worden gegeven zodat toch plezier en kwaliteit van leven wordt verkregen. Een mens blijkt toch bijzonder creatief en flexibel om zich aan te passen. Dit is onze kracht.

Hebben we geleerd van de lockdown?

Op basis van de drukte, vliegreizen, verkeersbelasting en meer lijkt het erop dat de wereld een collectief geheugen heeft van een goudvis. We zijn als een gekke aan het najagen wat 2 jaar geleden ook op de agenda stond. De hamster in de draaimolen is bijna weer terug.

 

 

 

Beschermd: Do Tag

Deze inhoud is beschermd met een wachtwoord. Vul hieronder het wachtwoord in om het te bekijken:

Meross MSS710 Smart WiFi Switch review

Over deze Meross Smart Switch (MSS710) kunnen we erg kort zijn: Waardeloos!

Advies: Kies een andere SmartSwitch (uit de reeks van Meross).

De reden is eenvoudig: het is gevaarlijk om 220V aan te sluiten op dit kleine kroonsteentje voor zowel de ingang als de uitgang. De polen zitten te dicht bij elkaar. Er is verder geen trekontlasting voor de stroomdraad, zelfs een dunne kabel gaat niet goed.

Kosten van deze SmartSwitch is circa 10 euro. Weggegooid geld en gevaarlijk, kortsluiting en brand.

 

Beschermd: Afspraken en tijden

Deze inhoud is beschermd met een wachtwoord. Vul hieronder het wachtwoord in om het te bekijken: